Gæstebog

Skriv en hilsen her i gæstebogen. Du kan også kontakte mig direkte på: NajaRosingAsvid@gmail.com

Skrevet af Olof, d. 13. jul, 2015

Tack för all fin konst som du skapar!

Skrevet af Jens Christian Worm Gotfredsen, d. 14. mar, 2015

Hej jeg sidder her sammen med din mand og nyder al din dejlige kunst. Tak for din dejlige hjemmeside som giver en udstråling og ro der lige passer mig.
Alt godt - Martha og Jens Chr,

E-mail:

Hjemmeside:

@gallerinordlys.com
jc

Skrevet af Inge Elbek, d. 17. mar, 2013

Tak for kigget. Helt vidunderlige og dejlige billeder.

Hjemmeside:

Skrevet af MUGUG, d. 15. feb, 2013

I DEOOOOOOOOOOOOOOOOO

E-mail:

MUGUG
@YAHOO.COM

Skrevet af Birthe, d. 22. jan, 2013

Hej Naja
Så lige din lille besked på facen om din hjemmeside,så "kikkede Ind" meget flot side, tillykke med den.
har lige sendt et af dine postkort til vores Naja, så hun kan gå på din side og kikke.
Naja er færdig omkring midt i juni i år, på kunst universitetet i London. Vi blev bedsteforældre til hendes lille søn Keir født 29 marts 2012, Kaali er en stolt onkel, men savner nok lidt Naja s "fulde" opmærksomhed. Hils familien
Kærligst Birthe

E-mail:

@gmail.com
bcare4you

Skrevet af Anita Zophia, d. 8. dec, 2012

Smuk kunst! Tak for kigget :)

Kunstneriske hilsner fra Anita Zophia
www.gallerianita.dk

E-mail:

Hjemmeside:

@hotmail.com
a-soenderup

Skrevet af Bente Møller, d. 21. jun, 2012

kære Naja
Jeg har haft en eminent rejse sammen med Aqipi. Nu rejser han videre sammen med mig, ned til mine børnebørn i DK. Jeg er overbevist om, at de vil nyde den som jeg har gjort. Jeg ønsker dig held og kykke med bogen og jeg vil varmt anbefale den, der hvor jeg kommer. Hav en god sommer. De bedste hilsner fra Bente Møller (Usk)

E-mail:

@hotmail.com
uiffak

Skrevet af Vibeke Krarup, d. 20. jun, 2012

Hej Søs
Tak fordi vi nu har fået oplevelsen af din første børnebog. Den er fantastisk overvældende med de meget skønne og mange illustrationer. Historien er så underholdende og giver samtidig et stort indblik i den grønlandske kultur. Jeg mener aldersoplysningen burde ha' sagt: En bog for børn mellem 4 - 99 år, da den er meget lærerig. Vi glæder os fortsat over vores væg med dine 3 dejlige værker.
Kærlig hilsen
Bent og Vibeke

E-mail:

@webspeed.dk
thykra

Skrevet af lili naja jacobsen, d. 19. jun, 2012

smiler

E-mail:

@greennet.gl
lili

Skrevet af Erninguaq Poulsen, d. 3. jun, 2012

Hej Naja!
Tusind tak for sidst og det dejlige kød!
Tillykke med din nye børnebog . Jeg glæder mig til at se den . Sikke en fin hjemmeside du har den vil jeg kigge nærmere på. Ellers har vi det godt her i Fjaltring og ser frem til en god sommer. Du må hilse din familie mange gange fra os og ha`en rigtig god sommer.
Kærlig hilsen
Erninguaq

E-mail:

@hotmail.dk
erninguaq

Skrevet af Ellen Kristiansen, d. 28. maj, 2012

Hej Naja,
Dejligt og se din flotte samling herinde. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har været herinde for at kigge på din smukke samling. Jeg vil lige sige at du er en af de største kunstner som er en af de dygtigste og det er ment fra hjertet. Så derfor vil jeg også gerne købe en af dine kunstværker :) Men kan du sende mig en liste over det du har til salg udover det du har i "diverse salg" ?

E-mail:

elk
@live.dk

Hjemmeside:

Skrevet af Elga Kristensen, d. 25. maj, 2012

Hej Naja

Jeg har lige fundet dit hjemmeside. Kaaar nuan. Det er rigtig flot. Tror jeg skal bestille et maleri fra dig. Skal nok høre fra mig. Hils

Elga

E-mail:

@sermersooq.gl
elgk

Skrevet af Nicolai Sally, d. 30. mar, 2012

Aluu Naja,
Sad forleden til en præsentation Grønlands Banken og funderede over din fine reflektion "Symbiose". Pikkori. Meget fin og finurlig. Har nu set på din øvrige produktion på denne side og madeinarctic. I really like. Jeg er i samarbejde med en gruppe kunstnere, arkitekter, designere, byplanlæggere (School of Critical Engagement, Living Copenhagen) som er aktive i Områdeløftet for Skt Kjelds kvarter 2011-2016 (Ydre Østerbro). Det er her det spritnye Grønlands Patienthjem er opført (ved siden af Danmarks statistik). De har et projekt i støbeskeen for at navngive og udforme en eller flere pt. unavngivne pladser/byrum i kvarteret efter Grønland. Som en hyldest til Grønland, Grønlands kultur og som en anerkendelse af det Grønlandske patienthjems og Grønlandske borgeres tilstedeværelse i kvarteret. Efter nu at have opdaget spændvidden, dybden og kvaliteten af dine værker - og tankerne bag... Tænkte jeg at det måske kunne være interessant for dig at knytte an til dette arbejde? Hører meget gerne fra dig. På forhånd Qujanak! Ikinngutinnersumik inuulluaqqusillunga

E-mail:

Hjemmeside:

Skrevet af Kirsten Nyborg Folsø, d. 29. feb, 2012

Hej Naja!! Har lige set på din fantastiske hjemmeside, hvor er du helt utrolig dygtig. Det glæder mig sådan, at se dine værker. Jeg kendte dig som barn, da du gik i skole med min datter Pernille. Vi var desuden tit sammen med dine forældre, i Julianehåb, vi boede på Peter Høeghsvej, og ejede butik Anja ude ved Storesøen. Kan du mon huske mig???Jeg hedder Kirsten. Vil gerne høre fra dig vedr. din familie, hvordan har de det??

E-mail:

knaegten
@stofanet.dk

Skrevet af Hanne Engmark Laursen, d. 25. sep, 2011

Hej.
Utrolig flot hjemmeside, og sikke flotte malerier du får lavet. Det var en fornøjelse, at besøge siden.
Mvh. Hanne

E-mail:

Hjemmeside:

@hotmail.com
h.e.laursen